face.jpg
You can place some brief info about you here
arrow.jpg
POTENCIJA - JAČANJE BILJEM
Subscribe and receive latest news
Or use this RSS feed
ovu je još i kadulja, kuš, lekovita slavulja, krstašica. Zalfija je višegodišnja lekovita biljka koja raste u visinu od 30 do 60 cm. Ima drvenastu stabljiku i veoma jak koren. Raste kao divlja biljka, najcesce po kamenitim mestima, a cesto se uzgaja i u vrtovima.

Bere se pre cvetanja a lekoviti deo biljke su listovi i mlade grancice.


Naziv ove lekovite biljke na latinskom (salvia officinalis) upucuje nas da je smatramo veoma lekovitom - njeno ime, naime, znaci spasonosna i lekovita. Zalfija ili kadulja leci mnoge bolesti i to promuklost, cisti krv i jaca živce, greje želudac, otklanja vetrove, ublazava simptome alergijskog rinitisa, pomaže kod svake vrste prehlade, katara i influence. Žalfija se upotrebljava za cišcenje krvi, jetre, za bolesti bubrega i protiv nocnog znojenja i samim tim predstavlja prirodni lek za mnoge bolesti. Ima i protivupalno dejstvo, tako da se toplo preporucuje protiv svih zapaljenja , od zapaljenja ždrela, preko unutrašnjih organa, do bešike i vaginalnih upala.
Zalfija je u stanju da reguliše i znojenje, odnosno da ga dovede na pravu meru: kada se znojite od slabosti posle gripa ili zapaljenja pluca kadulja taj problem rešava za par dana. Zalfija je zatim, odlican antibiotik širokog spektra i daje dobre rezultate kada se upotrebljava za lecenje reumatizma. Dobar je hormonalni regulator pa se preporucuje u periodu puberteta i menopauze. Poznato je i da ima pozitivno dejstvo za odrzavanje higijene i zdravlja usta i zuba.

PROVERITE BESPLATNO DEJSTVO ČAJA ZA JAČANJE POTENCIJE.
Pozovite i naručite besplatan uzorak. Pakovanje: od 10-15 grama. Količina je predviđena za upotrebu nekoliko dana, što je dovoljno da proverite i uverite se u efekte čaja za jačanje potencije.


NARUČIVANJE
tel: 064/474-1369

Pakovanje: 100 grama
Cena: 2.000,00 din

Lorem ipsum dolor sit?

Nam libero tempore, (2 | 67%)
In convallis. (1 | 33%)
Maecenas aliquet (0 | 0%)
NARUČIVANJE: 064/474-1369
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one